Header Ads

BRS ORGANİK SOLUCAN GÜBRESİ VE KIRMIZI KALİFORNİYA SOLUCANI

BRS Organik olarak, Balıkesir'in Gönen ilçesindeki çiftliğimizde Solucan Gübresi üretimi yapıyoruz. Yaklaşık 1 dönüm (1.000 metre kare) kapalı alanı bulunan çiftliğimizde, müşterilerimize en iyisini sunabilmek için çalışıyoruz.


BRS Organik olarak gerek Solucan Gübresi üretiminde, gerekse Kırmızı Kaliforniya Solucanı satışlarımızda çok özenli davranıyoruz. Müşterilerimize sürekli danışmanlık hizmeti vermemizin yanı sıra tesisimizin kapılarını da misafirlerimize ardına kadar açıyoruz.

Kırmızı Kaliforniya Solucanı satışlarımızda "%100 Sayım Garantisi" veriyoruz. Solucanlarımız, elemanlarımız tarafından tek tek sayılıyor. Gen tayini de yapılan solucanlarımız, tamamen orijinal Kırmızı Kaliforniya Solucanı; yani "Eisenia Foetida".

BRS Organik Solucan Gübresi üretimimizde yerde akış sistemini kullanıyoruz. Bu sistemin diğer sistemlere göre daha avantajlı ve solucan için daha doğal olduğunu düşünüyoruz. Ürettiğimiz gübremizin analiz sonuçlarını da çekinmeden müşterilerimiz ile paylaşıyoruz.

Tamamen açık ve şeffaf bir şekilde, müşterilerimizi de ailemizin bir parçası görerek hareket ediyoruz. Çünkü biliyoruz ki BRS Organik ailesi ne kadar büyürse, o kadar daha fazla kişiye hitap edebilir, hizmet verebilir.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.